ה-פורטל העסקים והחדשות > בלוג אוכל > פיתות עראייס סופר מפנקות ועסיסיות

פיתות עראייס סופר מפנקות ועסיסיות

עוד לפני שכולם הכינו את הפיתה הנעימה הרכה והעסיסית שלהם עם קציצת המילוי המושלם, אבא שלי בנוסף לשאר מטעמים שתמיד היו בבית, דאג לפנק אותנו בפיתות קטנות, מיני כאלה בארוחות שישי, עם בשר משובח מתובל וצלוי היטב .

לקח זמן עד ששיחרר את המתכון ואני לקחתי וטיפלתי בו היטב עם הטאצ׳ שלי, והנה לפניכם המתכון המושלם והקל קלות לעראיס לא פחות ממושלם !
והתוספות שהולכות לצידו ונותנות לו להיות מעניין עוד יותר.

אבל תבטיחו את המתכון הזה לא לגלות בקלות בכל זאת אבא לא שיחרר אותו מהר 🥴
והכי חשוב !
להכין ולצלם שאם אני לא טועמת לפחות אוכל לראות

עראייס – לצד סלטון פלפלים חריפים , וטחינת "הר ברכה" משובחת – חומרים:

5 פיתות חצויות לחצי
500 גר בשר צלעות טחון
ועוד 100 גר שומן כבש הקצב שלי אומר "ליאה"
2 כפות צנובר
צרור פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול קצוץ דק
מלח פלפל
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית תבלין ראס אל חנות
חצי כפית כמון
2 כפות שמן זית איכותי

ההכנה:

מאחדים את כל חומרי הבשר ומערבבים טוב טוב
ממלאים לתוך חצאי הפיתות
מורחים את הפיתה בשמן זית וצורבים מכל צד על מחבת פסים
לאחר מכן מניחים בתבנית ולתנור על טורבו כ 15 דק .
להגיש עם פלפל חריף וטחינה איכותית ליד …

מתכון לסלטון פלפלים חריפים עגבניות ובצל סגול – חומרים:

5 עגבניות אדומות חתוכות גס
4 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים גס
2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
צרור פטרוזליה

תיבול לסלט:
מיץ מלימון וחצי
מלח גס
שמן זית
חומרים טחינת הר ברכה –
חצי בקבוק טחינה הר ברכה משובחת
מיץ מלימון 1
שום כתוש 2 שינים
מלח

בתאבון!

 

לכרטיס העסק שלי לחצו כאן >>>

ליטי במטבח

מבשלת מאז ומעולם את כל סוגי האוכל: מאכלי עדות, מרקים, אסיאתי, חלבי, אוכל בוכרי, אוכל פרסי, סלטים, אפייה ומתוקים.

שתפו את העמוד

כתבו לנו

תלונות, הצעות לייעול, מפגעים

הוסף חוות דעת

דרג את בית העסק בכוכבים
דרג את השירות בכוכבים
דרג את המקצועיות בכוכבים

תודה. נשלח בהצלחה!

דילוג לתוכן